Scientologi tar fram det bästa ur mig!

Hans Johansson

Hans Johansson

Mitt namn är Hans och jag bor i Göteborg. Uppväxtåren tillbringade jag på en bondgård i Halland och det var mitt stora intresse i många år.

Jag är väldigt förtjust i film, musik och möten med människor. Just nu jobbar jag som medarbetare på Scientologikyrkan i Göteborg.

Kom i kontakt med Scientologikyrkan i dec 1988 och köpte då Dianetikboken. Anledningen till att jag sökte mig till Scientolgikyrkan var mitt intresse av samhället, historiska perspektiv och människor.

Dianetikboken är den enda bok som verkligen gett svar på mina frågor om hur sinnet fungerar, och varför människor beter sig oförnuftigt.

Jag har en vision om ett bättre samhälle och Dianetik & Scientologi åstadkommer detta i stor omfattning.

Scientologin har förbättrat alla aspekter av mitt liv och mina insikter har främjat min livsenergi, mitt förnuft, mina relationer, min förmåga att lösa problem osv.

Innan jag blev scientolog var tillvaron väldigt grå. Förändringen blev markant med den terapimetod som står omnämnd i Dianetikboken. Jag är mycket mer närvarande, livlig, intelligent och kommunikativ.

Till de som läser denna text vill jag ge ett råd att verkligen seriöst studera Hubbards böcker och sedan börja på kurs, för det är det enda sättet att avgöra om det fungerar!

I sommar ska jag träffa släkt och vänner och ge mig ut i det vackra sommarsverige för att verkligen njuta av detta fantastiska land.

Hälsn,
Hans


Filmer om Scientologi


Filmer om Scientologi

Se filmer om Scientologi.

Se en presentation av L. Ron Hubbard.