Scientologi har gett mig hopp om fred på jorden!

Gun Lanciai

Gun Lanciai

Jag är född i Finland, och upplevde där som vuxen kriget mot Ryssland, medan andra världskriget rasade utanför vårt lilla land.

Därför var kanske hoppet om fred min första tanke när jag först hörde talas om Scientologi i maj 1967. Jag var medelålders och hade gett upp alla konstnärsdrömmar. Jag bekymrade mig för barnens framtid i en värld som hade förändrats så dramatiskt. Sörjde över kulturens nedgång.

Min första direkta kontakt med Scientologi kom i England, vintern 1968. Efter en veckas studier av Scientologi kom jag hem med förbättrad syn, med ny inspiration att skapa konst och med nytt hopp för framtiden.

En tanke som slog mig genast i början var: "Varför visste jag inte detta redan när barnen var små - tänk hur mycket bättre mor jag då hade varit". Men den snabba trösten kom med att också barnen tände på den här enkla kunskapen, som satts i ett förnuftigt system där man själv bestämmer sin takt.

Jag har fortsatt på Scientologins väg i alla dessa år. Nu i mitt nittionde år tror jag på en möjlig fred på jorden. Jag tror att verklig frihet är möjlig och jag har funnit att människan i grunden är god - fastän hon begår usla handlingar.

Den godheten kan hjälpas fram, och då blir allting möjligt.

Med tacksamhet och kärlek,
Gun Lanciai


Filmer om Scientologi


Filmer om Scientologi

Se filmer om Scientologi.

Se en presentation av L. Ron Hubbard.