Livet har fått en helt ny dimension med Scientologi

Rolf Andersson

Rolf Andersson

Jag är verksam som konstnär, fotograf och designer. Brinner för bildskapande samt att få ut kunskapen om Dianetik och Scientologi.

Älskar att ge mig ut och vandra i naturen; helst vid havet eller på höga berg.

Jag har en fru och en liten dotter på 3 år.

Jag började med Scientologi 1983 av 2 anledningar. När jag var 12år och satt nere i källaren hos en polare, som heter Ulf, så bestämde jag mig för att mitt liv skulle bli annorlunda. Jag var uttråkad.

Den andra inträffade när jag var 19 år och hade börjat på Västerås konstskola. Jag stod nere vid hörnet av stadshotellet i Västerås och blickade över torget, kikade på människor som vandrade förbi. Det slog mig att någonting inte stämde någonting var fel, människan var inte lycklig i sitt tillstånd.

Men skall jag vara helt uppriktig, så tror jag att jag varit på väg hela mitt liv och redan innan detta livet.

Jag har 2 starka drivkrafter i livet; den ena är att skapa, den andra är att hjälpa.

Efter jag har blivit så vet jag vem jag är, vart jag är på väg och syftet med mitt liv. Jag mår bra, jag har en mycket hög nivå av energi och förmåga, och tänker idag i lösningar istället för problem. Livet har fått en helt ny dimension.

Till dig som inte känner till Scientologi - ta dig en ärlig titt. Och inse att de stora sanningarna i livet är enkla. Försök att se saker i ett större perspektiv - vad som är meningen med ett relativt kort, hektiskt liv, och vad som är viktigt när du en gång blickar tillbaks på vad du åstadkommit.

Mina planer framöver i livet är att bli fri.

Hälsn,
Rolf


Filmer om Scientologi


Filmer om Scientologi

Se filmer om Scientologi.

Se en presentation av L. Ron Hubbard.