Livet är mycket bättre med Scientologi

Lars Forsell

Lars Forsell

Hej!

Jag heter Lars Forsell och är gift med Camilla. Jag har varit Scientolog i större delen av mitt liv. Det hela började med att jag som barn funderade mycket över varför människor hade så stora problem med att umgås med varandra. Det var tissel och tassel och skitprat bakom ryggen, upprördheter, krig, sinnessjukdom och ond bråd död runtomkring människan. Detta kunde jag se och jag konstaterade att någonting var fel med människan.

Jag lade också märke till att jag själv ibland hade många oönskade känslor och reaktioner som ställde till med problem i mitt vardagliga liv under skoltiden och tonåren. Jag använde bla. droger för att sätta lite krydda på tillvaron.

Så fick jag höra talas om Dianetik och Scientologi som handlade om att förstå människans inre och som t.ex förklarade varifrån oförnuft och destruktivt beteende härstammar ifrån och vad man kan göra åt det. Detta gjorde mig starkt intresserad av dessa ämnen. Scientologi och Dianetik visade också vägen ut ur ekorrhjulet som livet består av.

Har också upptäckt att jag är en andlig varelse och som har massor med förmågor som går att utveckla. Livet kan vara väldigt mycket bättre då Dianetik och Scientologin används.

Jag är mycket lycklig och glad över att något kan göras för människan och tillståndet på jorden.

Hälsningar
Lars Erik Forsell


Filmer om Scientologi


Filmer om Scientologi

Se filmer om Scientologi.

Se en presentation av L. Ron Hubbard.