Genom Scientologi har jag lärt känna mig själv mer

Camilla Stjernström Forsell

Camilla Forsell

Hej!

Jag heter Camilla Stjernström Forsell, 4 barns mamma, och är gift med Lars Forsell sedan många år tillbaka.

Lars och jag träffades flera år tidigare i den kyrka som vi båda tillhör: Scientologikyrkan i Stockholm. Lars arbetade på kyrkan, när vi lärde känna varandra i början av 80-talet. Jag gick på kurs om kommunikation där då. Denna kurs har jag haft mycket nytta av i mitt liv. Från att ha varit en mycket osäker tonåring med kommunikationsproblem, som jag försökte lösa med droger, så fick jag genom denna kurs hjälp att förbättra min förmåga att kommunicera. Jag mådde bra med mig själv och fick fina relationer med andra människor. Detta har jag kunnat använda under hela mitt liv och gentemot de utmaningar som jag ställts inför. Livet serverar som bekant en hel del problem och utmaningar.

Genom Scientologi har jag lärt känna mig själv mer och mer. Jag kan vara den jag är och vet att det är jag som styr mitt liv dit jag vill. Jag känner att jag nu kan vara den glada och utåtriktade person som jag faktiskt är i grunden. Hinder och sorger har jag fått hjälp med att få bort genom Scientologin.

Jag har fått en större förståelse för hur människor fungerar genom att ha studerat Dianetik. Dianetik handlar om det undermedvetna och hur det får en att göra destruktiva och oförnuftiga saker i livet. Genom det så har jag fått en tolerantare och öppnare attityd till andra. Jag känner att jag verkligen tycker om andra människor och vill hjälpa dem att må bättre i sina liv.

Scientologi har gett mig hoppet och vissheten att allt går att lösa och rätta till vad det än är och att det finns en ljusare framtid att gå till mötes när fler och fler börjar att använda Scientologins principer i sina liv och i samhället och världen i stort.

Mitt råd är att själv ta reda på vad Scientologi är genom att läsa en bok och själv se vad som är sant för dig. För det är ju endast man själv som kan avgöra om man hittat rätt väg. "Vad som är sant för dig är sant för dig" är ett bra uttryck, tycker jag.

Jag är mycket glad för att ha hittat Scientologi för mig och min familj!

Varma hälsningar
Camilla


Filmer om Scientologi


Filmer om Scientologi

Se filmer om Scientologi.

Se en presentation av L. Ron Hubbard.